Disclaimer

Maklumat yang ada di blog ini diambil oleh tim kami daripada pelbagai sumber seperti internet, televisyen, surat khabar dan lain-lain Semua maklumat di blog ini diterbitkan dengan niat yang baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja. Decodisainrumah.blogspot.com tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Apa-apa tindakan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda cari di blog ini, adalah dengan tegas atas risiko anda sendiri. designrumahterkini.tk tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan blog kami.

Imej Isu Copyright

Imej atau Gambar yang digunakan dalam blog ini adalah kepunyaan pemilik dan pencipta mereka, kami menggunakan gambar yang kami dapat bukan untuk tujuan komersil dan sebagainya. kami lazimnya memberikan pautan kembali untuk setiap sumber yang kami gunakan. Jika anda mendapati bahawa apa yang saya tulis merupakan hak cipta anda, dan anda tidak berkenan untuk di upload di blog ini, sila hubungi kami melalui laman contact yang disediakan

Pautan Pihak Ketiga

Dari blog kami, anda boleh melawat blog lain dengan mengikuti pautan ke laman web luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk memberikan link hanya untuk blog yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan atas kandungan dan sifat-laman ini. Pautan ke blog lain tidak mengimplikasikan suatu pengesyoran untuk semua kandungan yang terdapat pada laman web tersebut. Pemilik laman web dan kandungan mungkin berubah tanpa notis dan boleh berlaku sebelum kami mendapat peluang untuk menghapuskan pautan yang mungkin telah 'buruk'.

Sila juga sedar bahawa apabila anda meninggalkan blog kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan syarat-syarat yang di luar kawalan kami. Sila pastikan anda menyemak Dasar privasi laman-laman ini dan juga "Syarat Perkhidmatan" mereka sebelum melibatkan diri dalam apa-apa perniagaan atau memuat naik apa-apa maklumat.

Laporan kepada Team

Jika anda mendapati apa pun salah atau rosak, sila laporkan kepada kami melalui laman contact yang disediakan. Tim kami akan memperbaiki atau alihkannya keluar secepat yang mungkin.

Persetujuan

Dengan menggunakan blog kami, anda dengan ini bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan terma-termanya.

Jika anda memerlukan sebarang maklumat lanjut atau mempunyai sebarang soalan mengenai penafian laman web kami, sila berasa bebas untuk menghubungi kami melalui e-mel di laman contact kami. 

No comments:

Post a Comment